Іноземна мова професійно-ділового спілкування. Англійська мова : методичні вказівки до проведення практичної роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти 3–4 курсів денної та заочної форми навчання за спеціальністю 174 «Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка» [Електронний ресурс] - Бринцева, Олена Василівна; Подорожна, Аліна Олександрівна; Бринцева, Olena; Podorozhna, Alina (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Методичні вказівки по проведенню практичної роботи з дисципліни «іноземна мова професійно-ділового спілкування. Англійська мова» акцентують увагу на важливості застосування англійської мови у професійному спілкуванні, що особливо актуально в умовах глобалізації та необхідності інтеграції в міжнародні наукові та інженерні спільноти. Вони сприяють формуванню здатності до аргументованого і логічного викладу думок як в усній, так і в письмовій формі, що є необхідним для інженерів та фахівців, що працюють в умовах глобальних технологічних змін. Видання призначене здобувачам першого (бакалаврського) рівня вищої освіти 3–4 курсів денної та заочної форми здобуття освіти за напрямом підготовки 174 «Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка».

Methodical recommendations for practical work in the discipline «Foreign language for professional and business communication. English» emphasize the importance of using English in professional communication, which is particularly important in the context of globalization and the need to integrate into international scientific and engineering communities. They contribute to the development of the ability to reasonably and logically express thoughts both orally and in writing, which is essential for engineers and professionals working in the context of global technological innovation. The manual is intended for applicants of the first (bachelor's) level of higher education of 3–4 years of full-time and part-time education in specialty 174 «Automation, computer-integrated technologies and robotics».
Foreign language for professional and business communication. English : methodical recommendations for practical work for first (bachelor's) level of higher education of 3–4 years of full-time and part-time students majoring in specialty 174 «Automation, computer-integrated technologies and robotics» [Electronic resource]
Електронне навчальне видання комбінованого використання. Можна використовувати в локальному та мережному режимі. В авторській редакції
Keywords: SOCIAL SCIENCES; HUMANITIES and RELIGION::Languages and linguistics; TECHNOLOGY::Information technology; інженерія; професійно-ділове спілкування; англійська мова; інженерія; автоматизація; комп’ютерно-інтегровані технології; робототехніка; усна та письмова комунікація; методичні вказівки; практичні заняття; foreign language; professional and business communication; English; engineering; automation; computer-integrated technologies; robotics; oral and written communication; methodical recommendations; practical classes