Управління фінансово-економічною стійкістю підприємства - Бойко, Олександра Віталіївна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Метою даного дослідження є оцінка фінансово-економічної стійкості промислового підприємства в сучасних умовах господарювання та розробка рекомендацій щодо підвищення ефективності механізму адаптивного управління фінансово-економічною стійкістю підприємства. Об’єктом дослідження є промислове підприємство, що функціонує та намагається забезпечити фінансово-економічну стійкість в умовах високої невизначеності зовнішнього середовища. Предметом дослідження виступає сукупність організаційно- економічних відносин, процесів і тенденцій, які визначають особливості формування та реалізації механізму адаптивного управління фінансово- економічною стійкістю промислового підприємства, а також пов’язаний з цим управлінський інструментарій.
Керівник наукової роботи: Тернова Ірина Анатоліївна, кандидат економічних наук, доцент кафедри економіки і менеджменту
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Economics; промислове підприємство; industrial enterprise; financial and economic stability; фінансово-економічна стійкість; ПАТ «Мотор січ»; PJSC "Motor Sich"; management of organizations; менеджмент організацій