Самостійна навчально-пізнавальна діяльність студентів - ключова складова кредитно-модульної системи організації навчального процесу - Козаченко, Н.Ю.; Комишан, Анатолій Іванович (Харків : Українська інженерно-педагогічна академія, 2008)
На основі аналізу сутності та організації самостійної навчально-пізнавальної діяльності студентів розкрито один із підходів щодо удосконалення організації самостійної навчально-пізнавальної діяльності студентів в умовах кредитно-модульної системи навчання. запропоновано розробку і запровадження в у навчально-виховний процес ВНЗ план-графіка самостійної навчально-пізнавальної діяльності студентів з метою систематизації та упорядкування позааудиторної діяльності студентів і планомірності виконання завдань самостійної роботи, а також якості їхньої підготовки до навчальних занять.
Keywords: самостійна робота студентів; самостійність; самоосвіта; самостійна робота студента; самостійна навчально-пізнавальна діяльність студента; планування самостійної роботи студента; управління самостійною навчально-пізнавальною діяльністю; план-графік самостійної навчально-пізнавальної діяльності студентів