ВІЛ-інфіковані та хворі на СНІД як предмет зображення в соціально комунікативних текстах. Особливості відношення соціуму - Хачатрян, А.В. (Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2009)
Хачатрян Анастасія Ваноївна – студентка V курсу філологічного факультету (відділення журналістики) Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна, науковий керівник – доц. Казакова Т. В.
Keywords: ВІЛ-інфіковані; хворі на СНІД; соціально комунікативний текст; соціум