Комп’ютерна модель системи аналізу та прогнозування цін на енергоносії за допомогою згорткових нейронних мереж - Бурлай, Іскандер Сергійович; Burlai, I. S. (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2021)
Метою роботи стала розробка комп’ютерної моделі системи прогнозування цін на енергоносії за допомогою методів аналізу часових рядів.

The aim of the work was to develop a computer model of a system for forecasting energy prices using time series analysis methods.
Керівник роботи: Бакуменко Ніна Станіславівна, кандидат технічних наук, доцент ЗВО кафедри комп’ютерних систем та робототехніки
Keywords: TECHNOLOGY::Information technology::Computer science; комп’ютерна модель; часові ряди; згорткові нейронні мережі; програмний продукт; енергоносії; computer model; time series; convolutional neural networks; software product; energy carriers