Поетична концептуалізація людини в ліриці І. Римарука - Кальченко, Т.Ю. (Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2009)
Кальченко Тетяна Юріївна – студентка III курсу філологічного факультету (відділення української мови та літератури) Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна, науковий керівник – доц. Губарева Г. А.
Keywords: поетична концептуалізація людини; лірика І. Римарука; Римарук І.