Водоочисні породні пошукові передумови - Червоний, Б.Г.; Chervoniy, B.G. (Харкiвський нацiональний унiверситет iм. В.Н. Каразiна, 2009)
Сформульовано визначення групи водоочисних породних пошукових передумов за суттю зв’язків, за змістом та наведені перші 16 конкретних пошукових передумов. Сформулированы определения группы породных водоочисных поисковых предпосылок и приведены первые 16 конкретных поисковых предпосылок. Here are stated the definitions of the groups of rock water-purifying searching factors and also submitted first 16 concrete searching factors.
Water purifying rock search precondition
Keywords: underground waters; searching factors; підземні води; пошукові передумови; подземные воды; поисковые предпосылки