Основи філософських та соціально-політичних знань : методичні вказівки до виконання практичних робіт з дисципліни для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальностями 015 «Професійна освіта (за спеціалізаціями)», 073 «Менеджмент», 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» [Електронний ресурс] - Богданова, Наталія Григорівна; Bohdanova, Nataliia Hryhorivna (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Методичні вказівки до виконання практичних робіт з дисципліни «Основи філософських та соціально-політичних знань» призначені здобувачам денної та заочної форм навчання першого (бакалаврського) рівня вищої освіти інженерних та інженерно-педагогічних спеціальностей. Вони містять: критерії оцінювання результатів навчання, шкала оцінювання, тематичний план дисципліни, плани практичних занять, рекомендації щодо виконання та оформлення рефератів, теми рефератів, питання до іспиту і перелік літератури. Основна мета методичних вказівок - сприяння кращому вивченню теоретичного матеріалу зазначеного курсу, розвитку самостійності і критичного мислення при вивченні дисципліни. Видання дозволяє засвоїти і закріпити знання з вище зазначеної дисципліни.

Methodological instructions for performing practical work in the discipline "Fundamentals of Philosophical and Socio-Political Knowledge" are intended for students of full-time and part-time forms of study of the first (bachelor's) level of higher education in engineering and engineering-pedagogical specialties. They contain: criteria for assessing learning outcomes, a grading scale, a thematic plan of the discipline, plans for practical classes, recommendations for the execution and design of essays, essay topics, exam questions and a list of literature. The main goal of the methodological guidelines is to promote better study of the theoretical material of the specified course, the development of independence and critical thinking when studying the discipline. The publication allows you to learn and consolidate knowledge in the above-mentioned discipline.
Fundamentals of philosophical and socio-political knowledge : methodological instructions for performing practical work on the discipline for applicants for higher education in specialties 015 "Professional education (by specialization)", 073 "Management", 141 "Electrical power engineering, electrical engineering and electromechanics" of the first (bachelor's) level of higher education [Electronic resource]
Електронне навчальне видання комбінованого використання. Можна використовувати в локальному та мережному режимі
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education::Subject didactics; HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::Philosophy subjects; основи філософських та соціально-політичних знань; філософія; свідомість; особистість; соціологія; суспільство; діяльність; політика; держава; індивідуальність; політологія; fundamentals of philosophical and socio-political knowledge; philosophy; consciousness; personality; sociology; society; activity; politics; state; individuality; political science