Цифрова трансформація публічного управління в умовах воєнного стану - Бородій, Дмитро Петрович; Borodii, Dmytro Petrovych (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Метою магістерської роботи є комплексний аналіз процесів цифрової трансформації публічного управління в умовах воєнного стану та обґрунтування стратегічних напрямів підвищення ефективності цифровізації для забезпечення стійкості державних інституцій та якості публічних послуг в Україні.
Digital transformation of public administration under martial law
Науковий керівник роботи: Дзюндзюк Борис В’ячеславович, кандидат наук з державного управління, старший викладач кафедри права, національної безпеки та європейської інтеграції
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Social sciences; цифрові трансформації; публічне управління; воєнний стан