Сітьовий підхід у політичній соціології. Робоча програма навчальної дисципліни - Нікулін, В.С. (Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, 2010)
Нікулін В.С., кандидат соціологічних наук, ст. викладач кафедри політичної соціології.
Keywords: робоча програма навчальної дисципліни; сітьовий підхід у політичній соціології; соціологія; політичний маркетинг; політичне консультування; кредитно-модульна система