Сучасне управління організаціями: концепції, цифрові трансформації, моделі інноваційного розвитку : міжнародна науково-практична конференція (3 ; 2023 ; Харків) : збірник тез доповідей - (:unkn) unknown (Харків : Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, 2023)
У збірнику представлені тези доповідей учасників ІIІ Міжнародної науково-практичної конференції на загальну тему «Сучасне управління організаціями: концепції, цифрові трансформації, моделі інноваційного розвитку». Для науковців, аспірантів і студентів вищих навчальних закладів. Матеріали подано в авторській редакції. The collection presents abstracts of the participants of the ІІI International Research and Practice Conference on the general topic «The current state, problems and prospects of business, financial, credit and accounting systems development».For scientists, post-graduate students and students of higher educational institutions. Materials are submitted in the author’s edition.
Modern management of organizations: concepts, digital transformations and innovative development models : a collection of abstracts of the ІIІ International Scientific and Practical Conference (Ukraine, Kharkiv, November 20, 2023)
Keywords: Самородов, Борис Вадимович; тези доповідей учасників ІIІ Міжнародної науково-практичної конференції; «Сучасне управління організаціями: концепції, цифрові трансформації, моделі інноваційного розвитку»; ІIІ Міжнародна науково-практична конференція