Дослідження та удосконалення управління торгівельною діяльністю підприємства в умовах розширення зовнішньоекономічної діяльності - Марков, Максим Володимирович (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
У кваліфікаційній роботі в роботі вирішені наступні завдання проаналізовано теоретичні аспекти стратегічного управління зовнішньоекономічною діяльністю промислового підприємства, проаналізовано державне регулювання зовнішньоекономічної діяльності в Україні, визначено основні напрямки господарської діяльності підприємства, проаналізовано зовнішньоекономічну діяльність виробничого підприємства ТОВ «НВФ «СТРОЙХІМСЕРВІС», проведено маркетингові дослідження ринків збуту, запропоновано практичні рекомендації щодо удосконалення стратегічного управління зовнішньоекономічною діяльністю підприємства. Впровадження нової комплексної послуги «Дизайн інтер’єрів» дозволить підприємству ТОВ «НВФ «СТРОЙХІМСЕРВІС» надавати послуги з проектування та монтажу продукції, як власного, так і імпортного виробництва. Це також дозволить створити умови для розширення зовнішньоекономічної діяльності підприємства, зокрема завдяки інтеграції новітніх технологій у сферу послуг і розвитку нових каналів збуту.
Керівник: Рожко Віктор Іванович, кандидат економічних наук, доцент кафедри маркетингу, менеджменту та підприємництва
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; зовнішньоекономічна діяльність; збутова діяльність; просування продукції; канали збуту; торгівля; зовнішні ринки