Фiльтри, узагальненi види збiжностей та їхнi застосування - Селютiн, Дмитро Дмитрович; Seliutin, Dmytro D. (Харків : Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, 2024)
Дисертацiю присвячено дослiдженню фiльтрiв, їхнiх властивостей, та їх застосувань до рiзноманiтних роздiлiв математики, зокрема теорiї топологiчних векторних просторiв, загальної топологiї, теорiї iнтегрування

The thesis is devoted to the study of filters, their properties, and their applications in different branches of mathematics, in particular, in the theory of general topological vector spaces, general topology, theory of integration.
Filters, generalized types of convergence and its applications
Науковий керiвник: Фаворов Сергiй Юрiйович, доктор фiзико-математичних наук, професор
Keywords: MATHEMATICS; фiльтри; iдеали; загальна топологiя; функцiї; iнтеграл; збiжнiсть; повнота; топологiчнi векторнi простори; локально-опуклi простори; мiра; банаховi простори; властивiсть Бера; гiльбертовi простори; послiдовнiсть; компактнiсть; filters; ideals; general topology; functions; integral; convergence; completeness; topological vector spaces; locally convex spaces; measure; Behr property; Banach spaces; Hilbert spaces; sequence; compactness