Вимоги, що висуваються до державних службовців - Вартанян, Н.Н. (My University, 2012)
Вартанян Ніна Норіківна – студент-спеціаліст юридичного факультету Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна
Keywords: державна служба; вимоги; професійна діяльність