Соціальна статистика : практикум для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня дисципліни «Статистика в соціології» за спеціальністю 054 «Соціологія» [Електронний ресурс] - Хижняк, Лариса Михайлівна; Khyzhniak, Larysa Mychaylivna (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Видання містить практичні завдання, питання до дискусії, тестові завдання для контролю знань здобувачів, список джерел з навчальної дисципліни «Статистика в соціології. Ч. 2. Соціальна статистика» для здобувачів спеціальності «Соціологія» освітньої програми «Соціологія комунікацій, реклами та зв’язків з громадськістю» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти. Призначене для вдосконалення науково-методичного забезпечення дисципліни.

The publication contains practical tasks, questions for discussion, test tasks to control the knowledge of students, a list of sources for the discipline “Statistics in Sociology. Ч. 2. Social Statistics” for students majoring in Sociology of the educational program ‘Sociology of Communications, Advertising and Public Relations’ of the first ((bachelor’s) level of higher education. It is intended to improve the scientific and methodological support of the discipline.
Social statistics : a workshop [Electronic resource]
Електронне навчальне видання комбінованого використання. Можна використовувати в локальному та мережному режимі
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education::Subject didactics; SOCIAL SCIENCES::Statistics, computer and systems science; соціальна статистика; організація і проблеми розвитку соціальної статистики; соціальна статистика і соціологія; social statistics; organization and problems of social statistics development; social statistics and sociology