Формування сенсорних здібностей у процесі ознайомлення дітей старшого дошкільного віку з неживою природою - Мишко, Дмитро Миколайович (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Мета дослідження: теоретично обґрунтувати та експериментально перевірити методику формування сенсорних здібностей у процесі ознайомлення дітей старшого дошкільного віку з неживою природою.

Research Objective: To theoretically substantiate and experimentally test the methodology for developing sensory abilities in the process of introducing older preschool children to inanimate nature.
Development of Sensory Abilities in the Process of Introducing Older Preschool Children to Inanimate Nature
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Pedgogical work; сенсорні здібності; діти старшого дошкільного віку; нежива природа; методика формування сенсорних здібностей; методичні рекомендації; sensory abilities; older preschool children; inanimate nature; methodology for developing sensory abilities; methodological recommendations