Development of the Corporate Strategy of an Organization - Linzhi, Fan (Kharkiv : V. N. Karazin Kharkiv National University, 2024)
This master's thesis examines the theoretical and practical foundations of strategic planning in enterprise management, using CIT LLC as a case study. The research explores the essence of strategic management, its role in long-term corporate development, and its impact on competitiveness in the context of globalization and rapid technological change. The internal and external environment of the company, as well as key aspects of its strategic management system, are analyzed. Based on the findings, a corporate development strategy for CIT LLC is developed, aimed at improving operational efficiency and strengthening the company’s market position.

У магістерській роботі досліджено теоретичні та практичні засади стратегічного планування в діяльності підприємства на прикладі ТОВ «CIT». Розглянуто сутність стратегічного управління, його роль у довгостроковому розвитку компанії та вплив на конкурентоспроможність в умовах глобалізації та швидких технологічних змін. Проаналізовано внутрішнє та зовнішнє середовище підприємства, а також ключові аспекти його стратегічного управління. На основі отриманих результатів розроблено корпоративну стратегію розвитку ТОВ «CIT», спрямовану на підвищення ефективності діяльності та зміцнення ринкових позицій компанії.
Розробка корпоративної стратегії організації
Керівник роботи : Олена Степанівна Пархоменко, кандидат економічних наук, доцент кафедри управління та адміністрування, Навчально-науковий інститут "Каразінська школа бізнесу"
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; corporate strategy; корпоративна стратегія; intelligent technology; інтелектуальні технології; business environment; бізнес середовище; strategic planning; стратегічне планування