Управління корпоративною соціальною відповідальністю підприємства - Остапенко, Мар’яна Олексіївна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Мета кваліфікаційної роботи магістра - поглиблення теоретичних засад та розробка практичних рекомендацій щодо підвищення ефективності механізму управління корпоративною соціальною відповідальністю підприємств. Об’єктом дослідження є процеси управління корпоративною соціальною відповідальністю промислових підприємств. Предмет дослідження – сукупність науково-теоретичних та практичних положень формування механізму управління корпоративною соціальною відповідальністю підприємств.
Керівник наукової роботи: Бабич Світлана Миколаївна, кандидат економічних наук, доцент кафедри економіки та менеджменту
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics; ефективність механізму управління; корпоративна соціальна відповідальність підприємств; підвищення корпоративної соціальної відповідальності; фінансовий стан