До питання про становлення поняття економічної кон’юнктури - Корепанов, О.С. (Харкiвський нацiональний унiверситет iм. В.Н. Каразiна, 2009)
У статті викладено результати дослідження становлення поняття економічної кон’юнктури.
Keywords: економічна кон’юнктура; динаміка