Засади державного управління рекламною діяльністю в Україні - Демидова, О.С. (Харкiвський нацiональний унiверситет iм. В.Н. Каразiна, 2011)
У статті здійснено детальний аналіз понять “управління”, “управлінська діяльність”, “рекламна діяльність”, “управління рекламною діяльністю” та “державне управління рекламною діяльністю”, сформульовані авторські визначення цих понять; розглянуто принципи, основні елементи системи та функції державного управління рекламною діяльністю.
Keywords: державне управління; рекламна діяльність; управління; функції управління рекламною діяльністю; принципи державного управління