Регіональна екскурсійна діяльність. Практикум: методичні вказівки для самостійної роботи студентів, що навчаються за спеціальністю «Економічна та соціальна географія» та спеціалізацією «Рекреація та екскурсійна діяольність» - Скриль, Ірина Анатоліївна; Кулєшова, Ганна Олександрівна (Харків : Видавництво Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна, 2021)
Екскурсійна діяльність, екскурсознавство
Методичні вказівки розроблено для самосійної роботи студентів 5 курсу денного та 6 курсу заочного відділень з метою виконання ними робочої програми навчальної дисципліни «Практикум: Регіональна екскурсійна діяльність», передбаченої навчальним планом підготовки студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «Спеціаліст». Методичні вказівки містять структуру курсу за темами змістовних модулів, Методичні рекомендації щодо вивчення окремих тем, словник основних термінів, завдання для практичних робіт, теми для самостійної роботи студентів, питання для самоконтролю, список основної і додаткової літератури, вимоги до оцінювання навчальних досягнень студентів.