Сучасний стан, проблеми та перспективи розвитку бізнесу, фінансово-кредитних та облікових систем : зб. доп. VІ Міжнар. наук.-практ. конф. (15 травня 2026 року, м. Харків) [Електронний ресурс] - (:unkn) unknown (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2026)
У збірнику представлені доповіді учасників VІ Міжнародної науково-практичної конференції на загальну тему «Сучасний стан, проблеми та перспективи розвитку бізнесу, фінансово-кредитних та облікових систем». Для науковців, аспірантів і студентів вищих навчальних закладів. Матеріали подано в авторській редакції. Тематичні напрями конференції: 1. Сучасні фінансові інститути та інструменти в нестабільній глобальній екосистемі. 2. Актуальні питання розробки і впровадження бухгалтерського обліку, аналізу, контролю і оподаткування підприємницької діяльності. 3. Професійний менеджмент у сучасних організаціях. 4. Інформаційні технології та економіко-математичні моделі у фінансово-кредитній сфері та бізнесі.

The collection presents abstracts of the participants of the VІ International Research and Practice Conference on the general topic «The current state, problems and prospects of business, financial, credit and accounting systems development». For scientists, post-graduate students and students of higher educational institutions. Materials are submitted in the author’s edition. Conference focus areas: 1. Modern financial institutions and instruments in an unstable global ecosystem. 2. Topical issues of development and implementation of accounting, analysis, control and taxation of business activities. 3. Professional management in modern organizations. 4. Information technologies and economic and mathematical models in the financial and credit sphere and business.
The current state, problems and prospects of business, financial, credit and accounting systems development : collection of abstracts of the VI International Scientific and Practical Conference (May 15, 2026, Kharkiv) [Electronic resource]
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics; фінансова стійкість; фінансова безпека; блокчейн; інвестиції; кредитний ризик; валютний ризик; необанк; фінансовий ринок; кредитний скоринг; бюджет; бухгалтерський аутсорсинг; оподаткування; аудит; цифрова економіка; фінансове планування; діджиталізація; конкурентоспроможність; менеджмент; маркетингова технологія; бюджетування; SWOT-аналіз; бенчмаркінг; BIG DATA; штучний інтелект; машинне навчання; financial stability; financial security; blockchain; investments; credit risk; currency risk; neobank; financial market; credit scoring; budget; accounting outsourcing; taxation; audit; digital economy; financial planning; digitalization; competitiveness; management; marketing technology; budgeting; SWOT analysis; benchmarking; artificial intelligence; machine learning