Прижиттєві видання П.О. Куліша у фондах ЦНБ Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна - Байрамова, Каріна Іванівна; Bairamova, Karina (Харків : Харківській національний університет імені В.Н. Каразіна, 2024)
7 серпня 2024 року виповнюється 205 років від дня народження видатного українського письменника, фольклориста, етнографа, мовознавця, перекладача, критика, редактора та видавця Пантелеймона Олександровича Куліша. До цієї події бібліотека підготувала віртуальну виставку «Прижиттєві видання П.О. Куліша у фондах ЦНБ Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна».
Видання мистіть автограф автора
Keywords: HUMANITIES and RELIGION; Пантелеймон Куліш; прижиттєві видання; український письменник