Оцінка туристичного потенціалу Високопільського району Херсонської області (бакалаврська робота) - Петров, В.С. (My University, 2016)
Робота містить огляд теоретичних підходів до аналізу туристичного потенціалу і туристичної діяльності; характеристику та бальну оцінку туристичного та рекреаційного потенціалу Чугуївського району Харківської області.
Керівник: доц. Грицак Ю.П.
Keywords: туристичні ресурси; Високопільський район; Херсонська область