Статистика як віддзеркалення сучасної діяльності бібліотек внз - Якуніна, Н.В. (Центральна наукова бібліотека Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна, 2014)
Семінар-нарада директорів бібліотек внз III-IV рівнів акредитації Київського та Харківського зональних методичних об'єднань «Парадигма розвитку бібліотек в умовах інформаційного суспільства» (22-25 вересня 2014 р., м. Харків).
Якуніна Н.В., завідувач НМВ Наукової бібліотеки імені М. Максимовича Київського національного університету імені Тараса Шевченка.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::Book and library history; Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education; семінар-нарада директорів бібліотек 22-25 вересня 2014 р.; історія бібліотек; история библиотек; статистика; діяльність бібліотек внз