Харківський університет. – 1958, 22 березня. – № 10 (924) - Харківський державний університет імені О.М. Горького (Харків, 1958)
Рік видання ХХІІ.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education; Харківський університет; історія Харківського університету; університетська газета; Гончар Олесь; Зустріч з письменником [Олесь Гончар]