Розробка проєкту сирного ресторану "Ostovna" - Шишова, Карина Миколаївна; Shyshova, K. (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Дипломна робота аналізує ресторан-сироварню «OSTOVNA» в Данії. Досліджено ринкові умови, конкурентне середовище, фактори успіху й загрози для бізнесу. Унікальна концепція закладу залучає клієнтів, які цінують незвичайний досвід. Основна аудиторія — поціновувачі сиру та вина. Організаційна структура ресторану забезпечує високоякісне обслуговування та ефективне управління. Приміщення оснащені сучасним обладнанням. Маркетингова стратегія акцентує увагу на унікальних перевагах закладу, включаючи екскурсії та майстер-класи. Використання Business Model Canvas допомогло визначити можливості для покращення. Результати свідчать про високий потенціал ресторану на ринку Данії.

The thesis analyzes the cheese restaurant "OSTOVNA" in Denmark. Market conditions, competitive environment, success factors, and business threats are examined. The unique concept attracts customers who value and unique experiences. The main audience is cheese and wine enthusiasts. The organizational structure ensures high-quality service and efficient management. The premises are equipped with modern equipment. The marketing strategy highlights the unique advantages of the establishment, including tours and master classes. Using the Business Model Canvas helped identify opportunities for improvement. The results indicate a high potential for the restaurant in the Danish market.
Керівник: Горєлков Дмитро Вікторович, кандидат технічних наук, доцент кафедри міжнародної електронної комерції та готельно-ресторанної справи
Keywords: SOCIAL SCIENCES; сирний ресоторан; розробка проєкту; концептуальне рішення ресторану; дизайн інтерєру; cheese restaurant; project development; restaurant concept development; interirordesing