Перспективні напрямки використання туристсько–рекреаційних ресурсів Житомирської області - Заруцька, Т.Г. (My University, 2011)
Рассматривается проблема и перспектива использования туристско-рекреационных ресурсов Житомирской области
Keywords: туристично – рекреаційні ресурси; туризм; Житомирська область