Методичні рекомендації до оформлення та захисту кваліфікаційних (дипломних) робіт на фізичному факультеті - Савченко, О.М.; Макаровський, М.А. (Харків : ХНУ імені В.Н. Каразіна, 2020)
Посібник містить загальні відомості про виконання та захист кваліфікаційних (дипломних) робіт бакалаврів та магістрів; вимоги до оформлення текстів та презентацій; правила перевірки на плагіат. Наведена нормативна база вимог, яким мають відповідати кваліфікаційні роботи. Для студентів спеціальності 104 «Фізика та астрономія». Відповідає факультативному курсу «Підготовка дипломної роботи».
Keywords: Research Subject Categories::NATURAL SCIENCES::Physics; Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education; фізичний факультет; оформлення та захист кваліфікаційних (дипломних) робіт на фізичному факультеті; Загальні відомості про підготовку та захист кваліфікаційної роботи; Структура кваліфікаційної роботи; Правила оформлення тексту роботи; Посилання та цитування; Вимоги академічної доброчесності; Підготовка презентації та доповіді до захисту кваліфікаційної роботи; Захист кваліфікаційної (дипломної) роботи