Формування ефективної системи просування продукції суб’єкта підприємництва - Стрельнікова, Софія Ігорівна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
У роботі досліджено сутність і роль політики просування у забезпеченні конкурентоспроможності підприємства, проаналізовано тенденції розвитку агропродовольчого сектору України та маркетингову діяльність ФГ «Подільське». Обґрунтовано напрями вдосконалення системи просування з акцентом на використання цифрових каналів комунікації, бренд-менеджменту та багатоканальної взаємодії зі споживачами. Проведено оцінку ефективності запропонованих заходів.
Керівник: Ляшевська Вікторія Іванівна, кандидат економічних наук, доцент кафедри маркетингу, менеджменту та підприємництва
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics; система просування; маркетингові комунікації; аграрне підприємство; цифрові інструменти; бренд; конкурентоспроможність