Бібліотека і покоління: виклики, проекції, очікування - Журавльова, Ірина Казимирівна (Харків : Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, 2020)
"30 січня 1805 р. розпочала свою діяльність бібліотека Харківського Імператорського університету. За період свого 215-річного існування бібліотека зазнала багатьох змін. У кінці двадцятого століття одним із пріоритетних напрямків діяльності сучасної бібліотеки став перехід на нові технології із впровадження сучасної автоматизованої системи та використання інформаційних ресурсів".
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::Book and library history; Харківський університет; бібліотека Харківського університету; історія бібліотеки Харківського університету; Центральна наукова бібліотека