Телеграм бот для обробки та структурування даних приватного бізнесу - Стрибак, Анатолій Костянтинович; Strybak, A. K. (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2023)
Метою роботи є розробка телеграм бота який шляхом збору, аналізу даних та генерації звітів допоможе приватному бізнесу працювати з великим обсягом даних з їх телеграм каналів. Предмет дослідження – дослідження питань ефективності та безпеки роботи телеграм бота при обробці та структуруванні даних приватного бізнесу, включаючи швидкість відповіді, обробку великих обсягів даних, захист конфіденційної інформації тощо. Визначення набору функцій та можливостей, які має мати телеграм бот для ефективної обробки та структурування даних приватного бізнесу, такі як збір, фільтрація, аналіз, збереження даних, надання звітів тощо. Область застосування – одержаний продукт є головним механізмом у конкретному приватному бізнесі для точного збору даних та подальшого аналізу. Ідея та функціонал продукту може широко застосовуватися в будь-яких інших компаніях, яким необхідно обробляти дані з телеграм каналів.

The object of research is the development of methods and algorithms for structuring the data we receive, with the aim of further convenient use and analysis. Defining the set of functions and capabilities that a Telegram bot should have for efficient processing and structuring of private business data, such as collection, filtering, analysis, data storage, reporting, etc. The Scope is the resulting product is the main mechanism in a specific private business for accurate data collection and further analysis. The idea and functionality of the product can be widely used in any other companies that need to process data from telegrams.
Науковий керівник: Павлов Анатолій Миколайович, старший викладач кафедри теоретичної та прикладної системотехніки
Keywords: TECHNOLOGY::Information technology::Computer science; хмарні обчислення; cloud computing; JESS; Google App Engine; реалізація сервісу; cloud computing; service implementation; Telegram Bot; Telegram Channel; API