Організація дистанційного навчання майбутніх кухарів-кондитерів при вивченні дисципліни «Інформаційні технології» засобами ігрових технологій (на прикладі Центру професійно-технічної освіти №1 м. Харкова) - Морозова, Тетяна Олегівна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Метою дослідження є розробка інтерактивного навчального квесту для дисципліни «Інформаційні технології», який сприяє формуванню професійних компетентностей учнів, а також перевірка його впливу на результати навчання.

The purpose of the study is to develop an interactive learning quest for the discipline ‘Information Technology’, which contributes to the formation of students' professional competences, as well as to test its impact on learning outcomes.
Organisation of distance learning of future pastry chefs in the study of the discipline ‘Information Technology’ by means of game technologies (on the example of the Centre for Vocational Education №1 in Kharkiv)
Керівник роботи : Рубан Наталія Павлівна, к.пед.н., доцент
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Pedgogical work; дистанційне навчання; ігрові технології; професійна освіта; гейміфікація; мотивація; онлайн-освіта; навчання кухарів-кондитерів; інтерактивні методи; технології в освіті; педагогічний експеримент; distance learning; gaming technologies; vocational education; gamification; motivation; online education; training of pastry chefs; interactive methods; technologies in education; pedagogical experiment