Лідогенерація як фактор конкурентоспроможності сучасної організації - Доктор, Анастасія Віталіївна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
У кваліфікаційній роботі висвітлено теоретико-методичні засади лідогенерації як актуального інструмента маркетингової діяльності підприємства, з’ясовано її значення для формування конкурентних переваг у сучасних умовах цифрової економіки. Для підвищення ефективності маркетингової діяльності розроблено комплексний підхід, що включає модернізацію структури воронки лідогенерації, упровадження CRM- автоматизації, використання інноваційних інструментів цифрового маркетингу, посилення персоналізації комунікацій, оптимізацію рекламних активностей на основі ключових показників (CPL, LTV, CR), а також розробку стратегії покращення клієнтського досвіду.
Керівник: Кузьминчук Наталія Валеріївна, доктор економічних наук, професор кафедри маркетингу, менеджменту та підприємництва
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics; лідогенерація; маркетингова діяльність; конкурентоспроможність; цифровий маркетинг; воронка продажів; клієнтський досвід; автоматизація маркетингу; CRM