Основи цитології : методичні рекомендації для студентів I курсу медичного факультету [Електронний ресурс] - Проценко, Олена Сергіївна; Чумак, Любов Ігорівна; Protsenko, Olena; Chumak, Lyubov (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Методичні рекомендації містять основні рекомендації щодо підготовки студентів I курсу медичного факультету до занять, заліку із дисципліни за вибором студента «Основи цитології» і призначені здобувачам вищої медичної освіти у вищих медичних навчальних закладах освіти України ІІІ-ІV рівнів акредитації: спеціальність «222 Медицина», галузь знань «22 Охорона здоров’я», кваліфікація «Лікар».

The methodological guidance contains basic recommendations for preparing first-year students of the School of Medicine for classes, tests in the discipline of student choice ‘Fundamentals of Cytology’ and are intended for applicants for higher medical education in higher medical educational institutions of Ukraine of III-IV accreditation levels: specialty ‘222 Medicine’, field of knowledge ‘22 Healthcare’, qualification ‘Doctor’.
Fundamentals of cytology : methodological guidance for first year of the School of Medicine [Electronic resource]
Електронне навчальне видання комбінованого використання. Можна використовувати в локальному та мережному режимі. В авторській редакції
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education::Subject didactics; MEDICINE::Morphology, cell biology, pathology; основи цитології; медицина; fundamentals of cytology; medicine