Війна в Харкові та Харківській області (2022–2025) : Хроніка подій у посиланнях за сьоме півріччя повномасштабної російсько-української війни (1.03.2025–31.08.2025) - Глибицька, Світлана Борисівна; Богданова, Світлана Сергіївна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Вміщено хроніку подій у Харкові та Харківської області за шосте півріччя повномасштабної російсько-української війни (1.03.2025–31.08.2025), відображених у посиланнях на електронні ресурси.
Keywords: HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History; Харків і Харківська область під час російсько-української війни (2022–2025); історія Харкова і Харківської області (20-ті роки ХХІ ст.); російсько-українська війна