Паралель. Українська мова для початківців. Вступний курс - Ушакова, Наталя Ігорівна; Алексєєнко, Тетяна Миколаївна; Кушнір, Ірина Миколаївна; Петренко, Ігор Петрович (Харків : ХНУ імені В.Н. Каразіна, 2018)
Посібник призначено для іноземних студентів англомовної форми навчання, що не мають мовної підготовки. Мета вступної частини - формування слуховимовних, інтонаційних, лексичних, граматичних навичок і мовлених умінь, що відповідають рівню А1. Видання містить тексти, діалоги, вправи, завдання для самостійної роботи та граматичні таблиці.
Keywords: українська мова; початковий курс; абетка; завдання; рівень А1