Особливості євроінтеграції країн Балтії - Шевченко, Вікторія Леонідівна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Метою кваліфікаційної роботи є виявлення особливостей процесу євроінтеграції країн Балтії з урахуванням їхніх індивідуальних характеристик та специфіки.
Керівник : Ревякін Георгій Володимирович, кандидат економічних наук, доцент кафедри
Keywords: SOCIAL SCIENCES; євроінтеграційні процеси; європейська інтеграція країн Балтії; особливості інтеграції країн з Європейським Союзом