Електронний каталог ABSOPAC Unicode ЦНБ Каразінського університету : інструкція користувача - Самохвалова, Ольга Юріївна (Харків : ХНУ імені В. Н. Каразіна, 2021)
Інструкція користувача електронного каталогу ABSOPAC Unicode ЦНБ Каразінського університету містить детальне роз'яснення щодо пошуку у електронному каталозі, використанню довідників, пошуку у нових надходженнях, замовленню документів, використанню особистого кабінету читача, друкуванню списків літератури.
Keywords: електронний каталог; ABSOPAC Unicode; пошук документів; довідник електронного каталогу; замовлення документів; особистий кабінет читача; читацька електронна картка; друкування списків