Обґрунтування напрямів забезпечення якості адміністративних послуг органами державної влади - Гончаренко, Марина Володимирівна; Honcharenko, Maryna Volodymyrivna (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Робота присвячена дослідженню проблем та перспектив підвищення якості надання адміністративних послуг органами державної влади України. У першому розділі розглянуто сутність та класифікацію публічних послуг, а також проаналізовано проблеми створення і функціонування центрів надання адміністративних послуг. У другому розділі досліджено інструменти оцінювання якості адміністративних послуг та проведено аналіз їх надання органами публічної влади в Донецькій області. У третьому розділі запропоновано напрями вдосконалення якості адміністративних послуг, зокрема актуальні вимоги до розташування ЦНАПів та використання зарубіжного досвіду для підвищення рівня задоволеності громадян. Робота завершується висновками та містить список використаних джерел.
Justification of directions for ensuring the quality of administrative services by state authorities
Науковий керівник: Клімова Світлана Миколаївна, доктор юридичних наук, доцент кафедри права, національної безпеки та європейської інтеграції
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Social sciences; адміністративні послуги; центри надання адміністративних послуг; якість послуг; оцінювання ефективності; зарубіжний досвід; ЗПУА-23