Моделирование IT бизнес-процессов с использованием пакета ADOit - Билак, С. В.; Білак, С. В. (Харків : Харкiвський нацiональний унiверситет iмені В. Н. Каразiна, 2012)
В статье рассмотрено моделирование IT бизнес-процессов с использованием программного пакета ADOit. Проанализированы возможности инструмента для управления IT-архитектурой, включая бизнес-архитектуру, архитектуру программного обеспечения и IT-систем. Особое внимание уделено функциональным компонентам ADOit и его преимуществам в моделировании, анализе и отчетности. Также рассмотрена методология Scrum как подход к гибкому управлению разработкой программного обеспечения.

У статті розглянуто моделювання IT бізнес-процесів із використанням програмного пакета ADOit. Проаналізовано можливості інструменту для управління IT-архітектурою, включаючи бізнес-архітектуру, архітектуру програмного забезпечення та IT-систем. Окрему увагу приділено функціональним компонентам ADOit та його перевагам у моделюванні, аналізі та звітності. Також розглянуто методологію Scrum як підхід до гнучкого управління розробкою програмного забезпечення.
Моделювання IT бізнес-процесів із використанням пакету ADOit
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Economics; IT бизнес-процесс; пакет ADOit; IT-архитектура; моделирование процессов; IT бізнес-процеси; ADOit; IT-архітектура; моделювання процесів