Удосконалення системи якості надання послуг в ресторанному господарстві - Грозь, Юлія Іванівна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Узагальнення, обґрунтування та висвітлення всіх суттєвих аспектів з удосконалення якості надання послуг в ресторанному господарстві та підвищення ефективності системи шляхом впровадження інноваційних підходів, сучасних стандартів обслуговування та адаптації до змінних потреб споживачів об'єкта дослідження – ресторану «Урарту».
Керівник роботи : Соколовська Олена Олександрівна, кандидат технічних наук, доцент кафедри
Keywords: SOCIAL SCIENCES; система якості; послуга; ресторанне господарство; удосконалення якості