Стан сфери доходів домашніх господарств в умовах ринкової трансформації - Скібіна, С.О. (Харкiвський нацiональний унiверситет iм. В.Н. Каразiна, 2011)
У статті розглянуто взаємозв`язок між рівнем доходів та продуктивністю праці, складові трудових доходів, наявність соціального та компенсаційного пакету. Приділено увагу актуальному питанню впливу фінансово-економічної кризи на сукупні доходи домогосподарств трансформаційного суспільства, поглиблення галузевої та гендерної нерівності у доходах населення.
Keywords: дохід; домогосподарство; заробітна плата; продуктивність праці; трудовий дохід; компенсаційний пакет; гендерна нерівність