Організаційно-правові засади публічної політики України у сфері європейської інтеграції - Пасіка, Анатолій Якимович; Pasika, Anatolii Yakymovych (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Метою роботи є теоретичне обґрунтування та визначення напрямів вдосконалення організаційно-правових засад публічної політики України у сфері європейської інтеграції, з урахуванням сучасного стану правового регулювання, інституційної спроможності та релевантного досвіду країн Центральної та Східної Європи.
Organizational and legal foundations of public policy of Ukraine in the field of European integration
Науковий керівник роботи: Мирна Надія Володимирівна, кандидат наук з державного управління, доцент кафедри права, національної безпеки та європейської інтеграції
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Political science; організаційно-правові засади; публічна політика; європейська інтеграція