Модель програмного комплексу управління розробкою клієнт-сервiсної системи - Більський, Георгій Миколайович; Bilskyi, H. M. (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2021)
Створення універсальних засобів, що включають у себе уніфікований функціонал багатьох інструментів є критичним для створення комплексного клієнт-сервісного ПЗ та скорочення часу на налаштування та адаптацію процесів та інструментів до різних цільових технологічних баз продуктів.

Creation of universal utilities, which include unified functionality of multiple instruments is crucial for creation of complex client-service software and decreasing time spent on setup and adaptation of processes and instruments to different target products’ technology foundations.
Керівник: Лабенко Дмитро Петрович, доктор технічних наук, доцент.
Keywords: TECHNOLOGY::Information technology::Computer science; аккаунт; сервіс; система управління проектами; додаток; веб-портал; 2FA; розділений доступ до ресурсів; інтеграція; розширення; єдина аутентифікація; клієнтські бібліотеки; схема Protobuf; модель даних; розгортання сервісів; account; service; project management system; application; web portal; separate resource access; integration; extension; single sign on; client libraries; Protobuf schema; data model; service deployment