Ріманова геометрія. Елементарні задачі та методи розв’язання : навчально-методичний посiбник - Горькавий, Василь Олексійович; Петров, Євген Вʼячеславович; Gorkavyy, Vasyl Oleksiyovych; Petrov, Eugene Vyacheslavovych (Харків : Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, 2024)
Навчально-методичний посібник призначено для проведення практичних занять та самостійної роботи з курсу ріманової геометрії.

This handbook is purposed for practical teaching sessions and self-learning in Riemannian geometry.
Riemannian geometry. Basic problems and solution techniques : educational and methodical manual
Навчальне видання
Keywords: MATHEMATICS; ріманова геометрія; рімановий многовид; ріманова метрика; афінна зв'язність; геодезичні лінії; кривини рiманового многовиду; поле Якобі; Riemannian geometry; Riemannian manifold; Riemannian metric; affine connection; geodesic lines; curvatures of the Riemannian manifold; Jacobi field