Філателістична колекція з фондів Центру краєзнавства імені академіка П.Т. Тронька - Вовк, Ольга Ігорівна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2018)
У статті висвітлено історію формування колекції «Харківський університет у філателії», яка зберігається у фондах Центру краєзнавства імені академіка П. Т. Тронька ХНУ імені В. Н. Каразіна. Експонати схарактеризовано за хронологічним, тематичним, географічним принципами. Наведено інформацію про художників, які долучилися до створення відповідних зразків філателістичної продукції.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::Technology and culture