Двостороння торгівля між Індією та КНР: сучасний стан та перспективи розвитку - Мосієнко, Діана Сергіївна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Метою дослідження є визначити сучасний стан, особливості розвитку та перспективи двосторонніх торговельних відносин між Індією та КНР.
Керівник : Макарчук Катерина Олексіївна, кандидат економічних наук, доцент
Keywords: SOCIAL SCIENCES; зовнішня торгівля країн; двостороння торгівля Індії та КНР; місце Індії та КНР у міжнародній торгівлі товарами та послугами