Вісник Харківського університету. 1965. № 7. Серія Філологічна. Випуск 1 - Харківський державний університет імені О.М. Горького (Харків: Видавництво ХДУ імені О.М. Горького, 1965)
З нагоди 150-річчя з дня народження Т.Г. Шевченка.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education; Шевченко Т.Г.; філологія