Соціальна проблематика газетних виступів: навчально-методичний посібник для студентів зі спеціальності «Журналістика» - Лаврик, О.В. (Х. : ХНУ ім. В. Н. Каразіна, 2010)
Навчально-методичний посібник містить дані про специфіку опрацювання журналістами-газетниками соціальної проблематики. У ньому вміщено теми, присвячені загальним особливостям висвітлення в друкованих медіа актуальних соціальних проблем, журналістської деонтології, правових основ діяльності ЗМІ й інші. Виклад матеріалу ґрунтується на новітніх підходах до освітнього процесу у вищому навчальному закладі. Усі теоретичні теми містять запитання й завдання для підготовки до практичних занять. Видання призначене для студентів зі спеціальності «Журналістика» й відбиває основні положення навчального курсу «Соціальна проблематика газетних виступів», передбаченого державним освітнім стандартом з відповідної спеціальності.
Keywords: соціальна проблематика газетних виступів; навчально-методичний посібник; журналістика